Un nou partener se alatura eforturilor Asociatiei Pro Valores

Cum era firesc si Asociatia Pro Valores se adaptează vremurilor. Multe dintre evenimentele cu care v-am obișnuit, găzduite de somptuasele săli ale Palatului Mogoșoaia sau Castelului Peleș, desfășurate de-a lungul timpului în săli de spectacole ale centrelor culturale din întreaga țară sau in minunatele saline pe care România le are, vor fi înlocuite, cel puțin pentru o vreme de manifestări outdoor menite să păstreze interesul publicului fidel pentru manifestări culturale de calitate.

In acestă schimbare de strategie determinată de pandemia Covid 19 au anticipat initiativele noastre partenerii de la magazinul online EXPODOM care ne pun la dispoziție pe perioadă nedeterminată pavilion pliabil  de foarte bună calitate, indispensabil noii direcții culturale pe care o vom implementa in curând.

Multe dintre manifestarile pe care le vom organiza vor avea un puternic rol educativ. Vom realiza cursuri de măiestrie, ateliere, expoziții ale micilor artiști. De asemenea galele Concursurilor Internaționale de Arte Plastice și de Literatură, competiții foarte importante pe care le-am organizat on-line în perioada de izolare vor avea loc in acestă vară în aer liber. Asociația Pro Valores va participa cu produse hand made, in special cele realizate din lut polimeric, la numeroase târguri de profil.

De aceea colaborarea cu noii noștri prieteni si donatia lor, constând intr-un pavilion metalic, este cu atât mai prețioasă.

Leave a Reply