Un nou partener se alatura Concursului “Citadela artelor”

Concursului Internațional de Arte plastice “Citadela artelor” se alătură Asociația Localităților și Zonelor Istorice și de Artă din România. ALZIAR va oferi un premiu special important, suplimentând astfel lista premiilor acestei competiții.

Concursul “Citadela artelor” este organizat de Ovalsart, în parteneriat cu Asociația Pro Valores, Muzeul Național Peleș, Centrul Cultural “Aurel Stroe” și este un proiect câștigător al grantului oferit de Petrotel Lukoil.

Întrecerea cu premii generoase se adresează tuturor artiștilor talentați, iubitori ai reprezentării imaginilor artistice, iubitori ai culorilor, formelor și libertății absolute reprezentată de imaginație.

Înscrierile la concurs se desfășura on-line, până pe 28  februarie, iar participanții vor fi împărțiți pe trei categorii de vârstă. Amănunte despre conditiile de participare la aceasta competiție găsiți pe:

https://www.asociatiaprovalores.ro/concursul-citadela-artelor-inscrieri/

Fotografiile lucrărilor și documentele necesare încrierii vor putea fi trimise până pe 28 februarie 2021, pe adresa: concursul.citadela.artelor@gmail.com.

Acest concurs dă un imbold iubitorilor artolor plastice să evadeze prin intermediul creației, al imaginației și talentului și oferă celor mai valoroși participanți o adevărată șansă de afirmare, pentru că cele mai bune 15 lucrări vor face obiectul unor expoziții care vor fi găzduite succesiv de Castelul Pelișor și Centrul Cultural “Aurel Stroe” din Bușteni în perioada 21 martie – 17 aprilie 2021.

Lucrările premiate în urma jurizarii realizate de nume importante ale artelor plastice printre care: artistul vizual și profesorul Valeriu Mladin sau pictorul Sorin Adam, vor intra în Galeria virtuală de pe www.asociatiaprovalores.ro și vor putea fi licitate în cadrul campaniei “Art for life”. O parte din sumele strânse va fi donată unui centru de plasament din județul Prahova, iar o altă parte se va transforma într-o bursă care va fi acordată unui tânăr artist plastic foarte valoros, care va fi ales în urma unei selecții de dosare.

Regulamentul complet și condițiile de înscriere pe: https://www.asociatiaprovalores.ro/concursul-citadela-artelor-regulament/

Vernisajul și premierea laureaților vor avea loc la Castelul Pelișor din Sinaia, sâmbătă 21 martie 2021, ora 14.

Organizator: Ovalsart

Parteneri: Asociaţia “Pro Valores”, Sonimpex Topoloveni, Muzeul Național Peleș, Centrul Cultural “Aurel Stroe” din Bușteni și Asociația Localităților și Zonelor Istorice și de Artă din România.

Proiectul este câștigător al grantului oferit de Petrotel Lukoil

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio Trinitas, Observator Cultural, JurnalMM.ro, Agentia de carte.ro, Romania Pozitiva.ro, Bucuresteni.ro, Roportal, Ultima Oră

Leave a Reply