Turneul Citadele Culturale

Turneul “Citadele culturale” – un mod eficient de promovare a ţării noastre. Evenimente sincretice in diferite spatii culturale din întreaga țară. Evenimente care îmbină muzica de calitate, arta plastică și poezia. Manifestări care promoveză artiști reprezentativi ai fiecărei regiuni

Citadela – ultima redută a unei cetăți asediate. Turneul „Citadele culturale” își dorește transformarea unor spații în citadele culturale, spirituale, în fortărețe cu adevărat artistice, puse în slujba salvării culturale a unor comunități asediate în zilele noastre de nonvalori.

Acest turneu a devenit un reper al vietii muzicale romanesti, un mod al afirmarii valorilor tarii noastre, preluand un concept des uzitat in lume, acela de a alatura arta unui spatiu turistic de importanta majora.

Astfel, locuri incarcate de frumusete, de istorie, pot servi in mod unic la punerea in valoare a creatiei muzicale, plastice, literare, la formarea unui public nou şi la crearea unor atractii turistice.

Turneul este: un regal sonor și vizual, un reper al vietii culturale, un mod al afirmarii valorilor: culturale, muzicale, arhitectonice, o continuare fireasca a Turneelor Muzica Palatelor Romaniei (2010, 2011, 2014, 2016, 2017, 2018).

Parteneri

ucimr-logo
logo-icr
castel-peles-logo
castelul-sturza-logo
muzeu-bleu-neamt-logo
moldova-iasi-logo
muzeu-galati-logo
consiliu-hincesti-logo
muzeul-bucovinei-logo
ecogal-logo
mezeu-tecuci-logo
eco-logo
provalores-logo2

Parteneri media

rrm-logo
rrc-logo
observator-cultural-logo
bucuresteni-logo
adc-logo
roportal-logo
radio-trinitas-logo
romania-pozitiva-logo
artinde
historia
jmm-logo
cal-evenimente-logo
modernism
uzp
rotund
dcnews