Fernando Mihalache este unul dintre putinii interpreti romani ai acordeonului care au reusit sa patrunda pe scenele de concert. A obtinut titlul de doctor in muzica la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti in anul 2011. Calitatile sale remarcabile ii permit sa abordeze o mare varietate de genuri si stiluri muzicale – o recunoastere a acestui fapt constituind-o prezenta sa pe scena Festivalului George Enescu, a Festivalul Jazz Blues& More,“The Sound of Spring”, etc.

Unul dintre cele mai importante proiecte ale sale este „Traffic Strings”, materializat cu un compact disc in 2009. Alaturi de vibrafonistul Alexandru Anastasiu, pune bazele „Accord Vibes”, un proiect de
anvergura (acordeon si vibrafon), unic in Romania. Un alt proiect interesant prin asocierea timbrala (flaut, acordeon, pian si contrabas) cat si prin repertoriul abordat este „Maxim Quartet”.

In prezent, Fernando Mihalache conduce o clasa de acordeon in cadrul Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti si se afla in fata unei provocari profesionale – primul turneu in care va evolua in recitaluri solo si primul turneu din Romania in care protagonist este un acordeonist.

Parteneri

ucimr-logo
logo-icr
castel-peles-logo
castelul-sturza-logo
muzeu-bleu-neamt-logo
moldova-iasi-logo
muzeu-galati-logo
consiliu-hincesti-logo
muzeul-bucovinei-logo
ecogal-logo
mezeu-tecuci-logo
eco-logo
provalores-logo2

Parteneri media

rrm-logo
rrc-logo
observator-cultural-logo
bucuresteni-logo
adc-logo
roportal-logo
radio-trinitas-logo
romania-pozitiva-logo
artinde
historia
jmm-logo
cal-evenimente-logo
modernism
uzp
rotund
dcnews