Noi parteneri, noi premii la editia a X a a Concursului “Drumul spre celebritate”

Noi parteneri se alatura Concursulului “Drumul spre celebritate” editia a X-a, concurs organizat la Palatul Mogosoaia de: Asociatia “Pro Valores”, Centrul Cultural Palatele Brancovenesti, Uniunea de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din Romania, prin Programul “Oportunitati la tine acasa”, Radio Romania Cultural, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Pentru tinerii pianisti, profesionisti sau iubitori ai intrumentului cu claviatura, care se vor intrece intre 25 – 27 octombrie 2019, apar noi mize: castigatorul Trofeului Dan Mizrahi, pe langa, premii in bani, un concert cu Orchestra de Camera Radio si recitaluri in spatii culturale importante, la invitatia Uniunii de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din Romania, va fi prezent in luna august 2020, la cea de-a XVI a editie a Concursului International de la Tokyo, organizat de Romanian Music Society, condusa de doamna Kazuko Shimada.

Noi parteneri vor asigura consistența premiilor. Acestia sunt: Samsung, Orange, Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania.

De asemenea, apar noi premii speciale, oferite de Institutul de Arte, condus de pianista Madalina Pasol, care organizeaza si Concursul “Valori pianistice”. La Categoria Profesionisti: Premiul Excelentei Stilistice, in valoare de 450 lei, iar la Categoria Iubitori ai pianului: Premiul “Ghici muzical”, in valoare de 150 lei.

Premiantii editiei a X a a Concursului “Drumul spre celebritate” vor primi si produse oferite de SC HEIDI CHOCOLAT SA.

Concursul “Drumul spre celebritate”, este singura confruntare muzicala din Romania care in afara unor premii in bani, creeaza trambuline de promovare a tinerilor muzicieni, castigatorul trofeului fiind invitaț sa sustina un concert in cadrul stagiunii 2019 – 2020 a Orchestrei de Camera Radio (sala Radio), precum si recitaluri pe scene importante, în cadrul unui turneu național.

Totodata laureatii la cele 14 categorii de varsta vor putea evolua in cadrul unor gale care se vor defasura in diverse spatii culturale din tara.

In acest an concurentii vor fi impartiti pe 14 grupe de varsta si in doua mari categorii: profesionisti si iubitori ai pianului, iar in juriul de specialitate se regasesc nume importante ale artei sunetelor.

Regulamentul complet si conditiile de inscriere pe: https://www.asociatiaprovalores.ro/drumul-spre-celebritate-regulament/

Co-organizatori: Centrul Cultural Palatele Brancovenesti, Asociatia Culturala “Pro Valores”, Uniunea de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din Romania, prin Programul “Oportunitati la tine acasa”, Orchestrele si Corurile Radio

Sponsor Principal: Samsung

Sponsor: Glove Technology Romania

Parteneri: Fairvalue Consulting, Institutul de Arte, SC HEIDI CHOCOLAT S.A., Orange, Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania, Senia

Parteneri media: Radio Romania Cultural, Radio Romania Muzical, Radio Trinitas, Observator Cultural, JurnalMM.ro, Agentia de carte.ro, Romania Pozitiva.ro, Bucuresteni.ro, Roportal

Leave a Reply