Eveniment sonor in spatii istorice

Stagiunea “Sunetul Muzicii” editia a X-a de la Castelul Peles și Mogosoaia Clasic Fest editia a VII-a, eveniment organizat la Palatul Brancovenesc de la Mogosoaia, vor avea un numitor comun: recitalul exceptional al Cvartetului cu pian “Caudella”.

Recitalul de la Sinaia, organizat de Muzeul Național Peles, Uniunea de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din Romania va avea loc sambata 14 aprilie 2018, de la ora 16, iar cel de la Palatul de la Mogosoaia, organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Centrul Cultural Palatele Brancovenesti si Asociația Pro Valores, se va desfasura duminica 15 aprilie 2018, de la ora 12.

Cvartetul cu pian “Caudella” este laureat al Concursului „Drumul spre celebritate”(2016), iar in cele doua spatii istorice, va propune iubitorilor artei sunetelor doua creatii mozartiene de mare dificultate.

Cvartetul cu pian “Caudella” este un exceptional ansamblu, format la clasa maestrului Constantin Stanciu, de la Universitatea de Arte “George Enescu” din Iasi si care a cucerit laurii mai multor competitii. Violonista Ana-Maria Fotache, violista Loredana Apetrei, violoncelistul Florin Burlacu și pianistul Dragos Andrei Cantea, in prezent se perfecționează in diferite centre universitare din Europa: Bolzano, Iași, Oslo, Viena.

Activitatea concertistica a formatiei a cuprins pana in prezent si participari la Festivalul Studentesc de Muzica de Camera de la Brasov (decembrie 2015 si 2016), la Academia ICon Arts de la Roma, Italia (august 2016), fiind invitati si in stagiunea de marti seara a Filarmonicii „George Enescu” de la Ateneul Roman din Bucuresti (decembrie 2016).

Accesul se face pe baza de invitatie, care poate fi obținuta scriind pe adresa: asociatiaprovalores@gmail.com

Amănunte pe: www.asociatiaprovalores.ro

Organizatori Mogosoaia Clasic Fest: Primaria Municipiului Bucuresti, prin Centrul Cultural Palatele Brancovenesti de la Portile Bucurestiului si Asociatia Culturala “Pro Valores”.

Organizatori Stagiunea “Sunetul Muzicii”: Uniunea de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din Romania prin Programul “Oportunitati la tine acasa” si Muzeul National Peles.

Parteneri Stagiunea “Sunetul Muzicii”: Banca Transilvania, ExcesMusic si Asociaţia Pro Valores.

Parteneri media: Radio Romania Cultural, Radio Romania Muzical, Enjoy TV, Observator cultural, Radio Trinitas, Calendar evenimente, Roportal.ro, onlinegallery.ro, JurnalMM.ro, Capital cultural, Agentia de carte, Romania pozitiva, Bucuresteni.ro, Romania pozitiva, Artindex, Historia, Modernism, DCNews, Bucharest Cultural Events, UZP.

Leave a Reply