Compania Erbasu S.A. se implica in sprijinirea valorilor

Compania Erbașu S.A.continuă să se implice în trei domenii cheie: cultură, acțiuni umanitare și activități sportive.

În plină criză economică și pandemică Erbașu S.A., jucător de top în domeniul construcțiilor, a decis să sprijine scrima în speranța obținerii de noi succese internaționale.

Compania Erbașu S.A. a acordat o sponsorizare unuia dintre spadasinii cei mai promițători – Răzvan Alexandru Crăciun. El este legitimat la clubul Steaua București și face parte din topul spadasinilor juniori din România: a fost campion național – 2016 și 2020 (STEAUA) proba pe echipe – spadă, câștigător al Cupei României – 2017 – proba individuală și câștigător al medaliei de aur la Circuitul de Cupă mondială din Antalya (Turcia) – 2018. De asemenea a participat cu rezultate notabile la Campionatul European de la Sochi (Rusia), Campionatul Mondial de la Verona (Italia) – 2019 și la Campionatul European de la Porec (Croația) – 2020, iar în prezent se pregătește pentru Campionatul Mondial de la Cairo.

Prin acestă apropiere de sport, prin acestă susținere reală a valorilor, compania Erbașu S.A. dă un exemplu și întărește ideea că succesul în afaceri și responsabilitatea socială corporativă sunt inseparabile.

Leave a Reply