Afirmari pe “Drumul spre celebritate”

De 11 ani Asociatia Pro Valores, Orchestrele Radio si Uniunea de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din Romania isi unesc eforturile pentru a organiza o competitie muzicala unicat – Concursul “Drumul spre celebritate”.

Concursul Drumul spre celebritate este singura competitie muzicala din Romania care deschide portile scenelor importante. Cei mai buni dintre cei foarte buni, muzicienii castigatori ai trofeului sunt invitati sa cante in recital pe scene festivaliere importante si isi primesc cel mai important premiu pe scena Salii Radio, avand sansa de a concerta cu una dintre cele mai valoroase orchestre ale tarii, iar evolutia lor sa poata fi auzita in toata tara prin transmisiunile directe realizate de posturile Radio Romania.

In anul 2020, Concursul “Drumul spre celebritate” ofera posibilitate afirmarii celor mai buni tineri pastratori ai traditiilor muzicale romanesti.

Concursul Drumul spre celebritate pentru prima data se va transforma intr-o rampa de lansare a tinerilor artisti de muzica populara.

De noua ani am fost martorii evolutiilor a peste 700 de tineri muzicieni, precum si a bucuriei cu care s-au apropiat de muzica, de istorie si de cultura peste 7000 de elevi .

După clarinestistul Ioan Radu Grelus, in prezent student la Basel, dupa violoncelistul Ștefan Cazacu, după Cvartetul Eufonia din Cluj, dupa violonista Simina Croitoru si Duo Kitharsis, alcatuit din chitaristii Alexandra Petrișor si Dragoș Horghidan, dupa flautistul Ștefan Diaconu, student al Academiei Regale din Copenhaga, dupa violoncelistul Constantin Borodin, laureat in anul 2016 si fenomenala tanara pianista Eva Garet, cea care a uimit juriul si spectatorii in anul 2017, dupa pianista Andra Mărgineanu, violonista Andra Lucia Matei, basul Juhasz Boylan Palko (2018), dupa pianistul Leon Mladin (2019) și baritonul Cristian Ruja (2020), in toamna anului 2020 dorim sa descoperim o viitoare vedeta a muzicii populare.

Parteneri

LOGOPMB-1
ccpb-logo
provalores-logo2
ucimr-logo
logo fairvalue
logo glove_png

Parteneri media

rrm-logo
rrc-logo
observator-cultural-logo
bucuresteni-logo
adc-logo
roportal-logo
radio-trinitas-logo
romania-pozitiva-logo
artinde
historia
jmm-logo
cal-evenimente-logo
modernism
uzp
rotund
dcnews