Afirmari pe “Drumul spre celebritate”

De noua ani Asociatia Pro Valores, Centrul pentru Cultura “Palatele Brancovenesti de la Portile Bucurestiului”, Orchestrele Radio, Radio Romania Cultural si Uniunea de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din Romania isi unesc eforturile pentru a organiza o competitie muzicala unicat – Concursul “Drumul spre celebritate”.

Concursul Drumul spre celebritate este singura competitie muzicala din Romania care deschide portile scenelor importante. Cei mai buni dintre cei foarte buni, muzicienii castigatori ai trofeului de la fiecare familie de instrumente, sunt invitati sa cante in recital in cadrul Mogosoaia ClasicFest si a Stagiunii “Sunetul muzicii” de la Castelul Peles si isi primesc cel mai important premiu pe scena Salii Radio, avand sansa de a concerta cu una dintre cele mai valoroase orchestre ale tarii, iar evolutia lor sa poata fi auzita in toata tara prin transmisiunile directe realizate de Radio Romania Cultural si Radio Romania Muzical.

In anul 2018, Concursul “Drumul spre celebritate” ofera posibilitate afirmarii celor mai buni tineri muzicieni la următoarele secțiuni: pian, instrumente cu coarde, instrumente de suflat si canto.

Concursul Drumul spre celebritate este singura competitie muzicala din Romania care pune fata in fata tinerii muzicieni si viitorii lor spectatori.

De noua ani am fost martorii evolutiilor a peste 500 de tineri muzicieni, precum si a bucuriei cu care s-au apropiat de muzica, de istorie si de cultura peste 7000 de elevi ai scolilor bucurestene.

După clarinestistul Ioan Radu Grelus, in prezent student la Basel, dupa violoncelistul Ștefan Cazacu, după Cvartetul Eufonia din Cluj, dupa violonista Simina Croitoru si Duo Kitharsis, alcatuit din chitaristii Alexandra Petrișor si Dragoș Horghidan, dupa flautistul Ștefan Diaconu, student al Academiei Regale din Copenhaga, dupa violoncelistul Constantin Borodin, laureat in anul 2016 si fenomenala tanara pianista Eva Garet, cea care a uimit juriul si spectatorii in anul 2017, ediția a IX-a asteapta confirmarea noilor valori muzicale romanesti,oferindu-le sansa afirmarii.

Parteneri

LOGOPMB-1
ccpb-logo
provalores-logo2
ucimr-logo
logo-partener
xcmusic-logo

Parteneri media

rrm-logo
rrc-logo
observator-cultural-logo
bucuresteni-logo
adc-logo
roportal-logo
radio-trinitas-logo
romania-pozitiva-logo
artinde
historia
jmm-logo
cal-evenimente-logo
modernism
uzp
rotund
dcnews