VALERIU MLADIN s-a format in mediul artistic al Timisoarei anilor 1980. Personalitate artistica de prima valoare, Valeriu Mladin a experimentat si expus de-a lungul timpului de la pictura in ulei, la performance si de la Design, la foto-video sau instalatie. Din 1994 este cadru didactic la Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, este doctor in arte vizuale, iar in 1997 a reprezentat Romania la Bienala de la Venetia.

PETRU LUCACI este Presedintele Uniunii Artistilor Plastici. de asemenea este prof. univ. dr. la Universitatea Nationala de Arte din București. Este Director al Revistei Arta. Are la activ peste 40 expoziţii personale şi peste 250 expoziţii de grup şi colective în ţară şi străinătate

SEBASTIAN CRACIUN este Jurnalist. Este realizator  la Radio România Cultural, postura in care este autorul a peste 4000 de emisiuni culturale, de actualitate si muzicale. Este Presedintele Asociatiei Pro Valores, ONG care din anul 2012 organizeaz zeci de festivaluri, concursuri si turnee.

LOGOPMB-1
ccpb-logo