Concert din Mozart, Strauss si Brahms in interpretarea artistilor niponi, sambata, la Castelul Peles

Stagiunea „Citadela Artelor” de la Sala de concerte a Castelului Peleș continua sambata, 26 octombrie, de la ora 16:00, cu invitati de exceptie din Japonia, tara care a propulsat pe marile scene ale lumii numerosi interpreti de valoare internationala.

Concertul va fi sustinut de laureatii Romanian International Music Competition in Japan: Keisuke Morita – violoncel, Tomoaki Ito – marimba, Kanako Kojima – clarinet, Rio Satoh – pian si soprana Kozue Kanamaru.

Programul ales va urmari o paralela intre muzica clasicilor Mozart, Strauss sau Brahms si cea moderna, prin lucrari semnate de Nebojsa Jovan Zivkovic sau Shisido Mutsuo.

Vizitatorii vor putea descoperi, cu acest prilej, un nou obiect de colecție din patrimoniul Muzeului National Peles a carui istorie va fi expusa in deschiderea concertului.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Romanian Music Society in Japan. Intrarea va fi libera prin rezervare solicitata la adresa rezervari.ucimr@gmail.com

Stagiunea „Citadela Artelor” este organizata de UCIMR – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din Romania in parteneriat cu Muzeul National Peles.

Leave a Reply