Mogosoaia ClasicFest 11

Cea de-a XI-a ediție a Mogoșoaia ClasicFest va avea loc în perioada 28 – 29 mai 2022 și va fi un eveniment organizat în parteneriat cu Primăria Capitalei prin ARCUB. Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului și Asociația Pro Valores propun într-un format nou, o multitudine de manifestări culturale care se vor desfășura sub genericul “Culturile lumii”.
Opt țări și-au anunțat participarea, iar cu ocazia acestui festival veți putea descoperi prin muzică, literatură, artă plastică, dans, imagini și tradiții, tări ca: Armenia, Spania, Ungaria, Lituania, Peru, Mexic, China și România.
Timp de două zile, în spațiile de poveste, încărcate de istorie și frumos ale Palatului Brâncovenesc de la Mogoșoaia vă veți putea bucura de: concerte, expoziții de artă plastică, fotografie, obiecte tradiționale, proiecții de filme, spectacole de dans, ateliere handmade pentru copii, conferințe, prezentări de carte.

Read More

Noi parteneri la Concursul Internațional de Arte Plastice “Martha Bibescu”

Arcub și Heidi Chocolate se alătură Concursului Internațional de arte plastice care poartă numele prințesei Martha Bibescu, una din cele mai distinse personalități ale aristocrației europene a secolului al XX-lea. Competiția ajunsă la cea de-a treia ediție și organizată de Asociatia Pro Valores și Centrul Cultural Palatele Brâncovenești se adresează iubitorilor libertății absolute reprezentată de

Read More

24 aprilie 2022 – Invitat Ioan Cristescu

Ioan Cristescu – scriitor si manager al Muzeului National al Literaturii Romane

Read More

La Palatul Mogosoaia continuă Concursul Internațional de arte plastice “Martha Bibescu”

Concursul International de Arta Plastica Martha Bibescu editia a III a
7 martie – 7 mai 2022
https://www.asociatiaprovalores.ro/concursul-martha-bibescu-inscrieri/

Read More